Kul kopp

Jeg er alltid på jakt etter ting og tang som kan gjøre livet lettere. Ikke minst er jeg alltid på jakt etter lure saker som tar lite plass i vesken. Derfor vil jeg i dag skryte litt av et godt kjøp jeg gjorde for en tid siden.

Når jeg er ute på tur med den minste røveren må jeg nødvendigvis ha med litt påfyll, om ikke annet for å stoppe tilløp til mytteri i vognen. Aller helst både noe drikkelig og noe spiselig. Derfor var gleden stor da jeg kom over denne lille skatten på Rema 1000:

#bambino


Den kan fylles med vann/juice, OG snacks! Samtidig! Alt kompakt og greit samlet på ett sted! Den er så enkel å håndtere at selv ganske små røvere fikser alt selv.Den kostet rundt 70 kroner, noe jeg synes er helt overkommelig. Om jeg skal si noe negativt, så må det være at den ikke egner seg på fly. Det fikk jeg selv smertelig erfare da jeg nylig prøvde å bestikke familiens yngste med litt eplejuice etter at vi hadde tatt av. På grunn av trykkforskjellene som hadde oppstått, hadde min geniale kopp plutselig blitt forvandlet til en eplejuice-geysir. Resultatet var ... interessant. Dog morsomt for småen. Om ikke annet. 

 

 

 

Én kommentar

Jegmotverden

21.04.2017 kl.21:19

fin og smart kopp

Skriv en ny kommentar

tidogpenger

tidogpenger

40, Oslo

Travel småbarnsmor som etter beste evne prøver å navigere gjennom tidsklemma. Ihuga multitasker.

Kategorier

Arkiv

hits